Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Interessant werkbezoek Tilligte

  19-07-2019

  Gisteravond op bezoek bij Tilligte.com met leden van de werkgroep organisatie, vastgoed en afgevaardigden van verschillende verenigingen. We hebben gekeken hoe ze daar als verenigingen samenwerken en hoe ze hun multifunctionele accommodatie hebben vormgegeven.

  Scroll verder

  Indrukwekkend wat ze hebben klaargespeeld als dorp met nog geen 800 inwoners! Een energie neutraal gebouw met o.a. sportzaal met goede akoestiek , ruimte voor kinderopvang, een speeltuin, voetbalveldje met kunstgras, een kapper, fysiotherapie, een geluidsdichte oefenruimte voor o.a. de muziekvereniging, aula, gemeenschappelijke ruimte, vergaderkamers en plenty opbergruimte.

  Hun advies onder andere: blijven praten, goed luisteren naar alle belanghebbenden en zorgen dat iedereen gehoord wordt, zoeken naar de samenwerking en met z'n allen voor ogen blijven houden dat het niet om het individuele belang gaat, maar om het gemeenschappelijke belang: het leefbaar houden van je dorp. Dan wordt iedereen er beter van, geven ze aan.

  Dank voor jullie tijd en inspirerende verhaal!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico