Wil je met ons in contact komen?
    Terug naar overzicht

    Nieuwe activiteiten in coronatijd

    17-12-2020

    Hoe kunnen we Saasveld nóg aantrekkelijker maken voor haar inwoners. Met die vraag organiseerden Veur Mekaar en dorpsondersteuner Jolande Lammertink een brainstormmiddag met een grote groep betrokken inwoners. Het resulteerde in behoorlijk wat nieuwe initiatieven, waar iedereen bij kan aanhaken.

    Scroll verder

    Helaas, nu in coronatijd kan er nog niet zo heel veel, maar daarin komt natuurlijk weer verandering. Dus onze oproep: geef je nu vast op, en zodra het kan, komen we bij elkaar.

    Hieronder vind je een lijst met alle nieuwe activiteiten, met de contactpersonen erbij.

    Zin om mee te doen of heb je een vraag? Geef het door via i jolandelammertink@saasveld-veurmekaar.nl, dan zorgt zij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

    Bloemschikken - Elly Mekenkamp
    Voor iedereen die het leuk vindt, Afhankelijk van de tijd van het jaar een mooi bloemstukje maken. Hoe vaak: in overleg met de deelnemers en de kosten zijn afhankelijk van het te gebruiken materiaal.

    Brei-/haakgroep - Fien ten Dam
    Onder het genot van een kopje koffie + iets erbij komen we elke week 2 uur bij elkaar met een brei-/of haakwerkje om iets te creëren voor ons zelf. Ontspanning ten top!

    Bridge/kaarten - Fien ten Dam
    Vrouwen en mannen in Saasveld enthousiast maken voor het kaarten in het algemeen, maar vooral voor het veelzijdige Bridgespel! 1 of 2 keer per maand, op een middag of avond.

    Cultuuractiviteiten - Ria Molenbroek
    Info volgt.

    Fietsclub - Jos Fransen
    1x per week op de donderdagmiddag een route fietsen van 20 a 25km, naar gelang uit te breiden, voor jong en oud om lekker in beweging te blijven en voor een stukje binding met elkaar.

    Klusjesman - Jos Fransen
    Info volgt.

    Kookclub - Gerard Oosterik
    Met een groepje koken én eten in een geschikte keuken in Saasveld, eventueel bij de deelnemers thuis, Hoe vaak, spreken de deelnemers onderling af en het streefbedrag per maaltijd is maximaal 5 euro.

    Minder mobiel - Marietje Schabbink
    Info volgt.

    Repaircafé - Jo Huijnen
    Inwoners in contact brengen met anderen die hun helpen defecte spullen te repareren en gelegenheid scheppen voor (het samen) hobby/klussen voor diegenen die thuis onvoldoende ruimte en/of gereedschap hebben. Een vaste werkplaats op een nader te bepalen plek.

    Wandelen - Ton Schasfoort
    Met een groepje samen wandelen door mooie gebieden. Hoe en wat, in overleg met de deelnemers.

    Welkomstgroep - Gerda de Lenne
    Nieuwkomers in Saasveld welkom heten en wegwijs maken in het dorp Saasveld en de gemeente Dinkelland. Zodat ze zich welkom voelen en aansluiting kunnen vinden, uiteraard ingegeven vanuit behoeften van de nieuwkomers.

    Zin om mee te doen of heb je een vraag? Geef het door via i jolandelammertink@saasveld-veurmekaar.nl, dan zorgt zij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

    Wist u dat uw browser verouderd is?

    Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

    Upgrade hier uw browser
    Ga verder op eigen risico