Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Scenario's gepresenteerd aan de besturen van de stuurgroepverenigingen

  21-11-2019

  Dan heb je scenario's ontwikkeld voor de toekomst van Saasveld. Hoogste tijd om de besturen van direct betrokken verenigingen op de hoogte te stellen. Met hun opmerkingen en vragen kunnen we een en ander verder fine tunen.

  Scroll verder

  20 november kwamen de besturen van alle stuurgroepverenigingen een voor een langs om inzicht te krijgen in de ontwikkelde scenario's. We waren benieuwd naar hun op- en aanmerkingen.

  Onder andere afgevaardigden vanuit de besturen van de voetbal, kerk, tennis, volleybal, jong nederland en de muziek gaven hun input en daarmee kunnen we verder met het finetunen van de scenario's. Verenigingen en instellingen die niet in de stuurgroep zitten, krijgen een vragenlijst toegestuurd waarop zij hun input kunnen geven en in januari 2020 nodigen we alle inwoners van Saasveld uit om bekijken hoe het geworden is. Die avond kunnen ze aangeven welk scenario hun persoonlijke voorkeur heeft. Met het winnende scenario / de winnende scenario's gaan we verder aan de slag. Precieze datum en locatie volgen binnenkort!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico