Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  SOVK Stand van zaken juni 2020

  25-06-2020

  Het is even geleden dat we met nieuws kwamen. Dat heeft twee redenen: corona leverde vertraging op en we waren vooral druk achter de schermen. Stilgezeten hebben we zeker niet, maar sommige dingen vragen nu eenmaal meer tijd dan verwacht. We vinden het belangrijk die tijd wel te nemen, omdat dat ten goede komt aan het uiteindelijke resultaat. Nu met zorgvuldigheid de ruimte nemen, om straks volop verder te kunnen.

  Scroll verder

  Verdiepende gesprekken

  Met een afvaardiging van het SOVK-bestuur voerden we een aantal verdiepende gesprekken met de locatieraad van onze kerk, om verder te onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken. Dat bracht beide partijen helderheid. Een fijne basis om op verder te werken.

  Op weg naar een passende organisatievorm

  De werkgroep organisatie heeft zich verder verdiept in de mogelijke organisatievorm, hoe dat er concreet uit zou kunnen zien en wat dat voor praktische gevolgen heeft voor deelnemende partijen. Ze bezochten onder andere Tilligte om daar extra informatie vandaan te halen.

  Dorpsraad nieuwe stijl

  Ook met de dorpsraad zijn er verschillende gesprekken geweest. Zij vroegen ons mee te denken over de dorpsraad van de toekomst. Hoe ziet die eruit, welke taken horen erbij en hoe kan hij het best bemand worden? Ook daarin zijn verschillende stappen gezet. Binnenkort daarover meer.

  Wat is het volgende

  Met de informatie die we nu hebben, kan de werkgroep financiën gericht aan de slag. De zomervakantie zit ertussen, maar in september verwachten ze aan te kunnen geven wanneer hun onderzoek afgerond zal zijn.

  Vragen of opmerkingen? We horen ze graag. Schiet een van ons aan, of stuur een mail naar info@soaselopvollekracht.nl

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico