Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Uitnodiging alle verenigingen: bustoer zaterdag 23 november

  16-10-2019

  Uitnodiging voor alle verenigingen van Saasveld: bustour naar 2 multifunctionele accommodaties in Twente. Hoe ging bij hen het aanloopproces? Waar liepen ze tegenaan? Hoe gaat het met hun exploitatie? Hoe werken de verenigingen samen? In hoeverre is het toepasbaar in Saasveld? Op deze en andere vragen krijgen we die dag een antwoord.

  Scroll verder

  Op zaterdag 23 november hebben we daarom een nieuwe bustoer gepland. Daarvoor nodigen we afgevaardigden van alle Saasveldse verenigingen uit. Dat doen we nu alvast via onze website, maar een uitnodiging per e-mail volgt.

  • Vertrek: 9:00 uur vanaf Bruins
  • Bezoek aan Nieuw Heeten:
   een multifunctionele accommodatie waarin voetbal, tennis, dorpshuis, toneelzaal zijn samengevoegd met 1 gezamenlijke kantine
  • Bezoek aan Luttenberg:
   Ook daar zijn verschillende verenigingen samengevoegd, en hebben ze nu nog 1 kantine. De voetbalvereniging was bang voor derving van inkomsten, maar de omzet is nu zelfs hoger dan voorheen.
  • Terug in Saasveld: 15.00 uur

  Wil je mee?
  Stuur voor 15 november een mail naar info@soaselopvollekracht.nl

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico