Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Toekomstscenario's bijna klaar

  16-10-2019

  Na gesprekken met veel verenigingen, de jongerenavond, de algemene inspraakavond en overleg met de klankbordgroep, ging de werkgroep Vastgoed aan de slag met het vormen van de verschillende scenario's. Ze zijn behoorlijk op weg.

  Scroll verder
  • wat zijn de wensen van Saasveld?
  • waar is er ruimte?
  • waarin zouden verenigingen samen kunnen werken?
  • is samenwerking überhaupt mogelijk of wenselijk?
  • welke opties zouden het meeste voordeel op kunnen leveren?

  Op basis van deze vragen, en van financiële en ruimtelijk inventarisatie van het maatschappelijk vastgoed in Saasveld (school, sportaccommodaties, verenigingsgebouwen, kerk), heeft onze werkgroep Vastgoed verschillende toekomstscenario's ontwikkeld. Ze hebben prima werk verricht. De scenario's geven duidelijk inzicht in wat handig en toekomstbestendig is. Alles laten zoals het was. Alleen de sportaccommodaties clusteren, of misschien ook school en kinderopvang erbij... elk scenario heeft zo z'n voor- en nadelen.

  Ons oorspronkelijke idee was de scenario's te presenteren tijdens een gezamenlijke infoavond bij Bruins in oktober. Voortschrijdend inzicht leerde ons dat we toch graag nog een verfijningsslag willen maken, door de scenario's eerst voor te leggen binnen de betrokken verenigingen, basisschool, kerk en onze klankbordgroep. Op basis van de opmerkingen en ideeën die daaruit voortkomen, kunnen we ze eventueel verder aanpassen. Daarna is het tijd voor alle inwoners van Saasveld om hun voorkeur uit te spreken.

  De verwachting is dat we in januari 2020 zover zijn. Uiteraard houden we je op de hoogte!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico