Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Windturbines in Saasveld

  17-12-2020

  In het concept windbeleid heeft de gemeente gebieden nabij ons dorp aangewezen als zoekgebied. Dat wil niet direct zeggen dat er windturbines komen, maar het betekent wel dat het daar - als in 2021 de gemeenteraad akkoord gaat met het conceptbeleid - toegestaan is ze te plaatsen.

  Extra info vanuit de gemeente
  Wil je als buurt extra geïnformeerd worden, dan kan de gemeente een online bijeenkomst organiseren. Ook als je persoonlijk vragen hebt of advies wilt, roepen ze op om contact op te nemen. Dat kan via h.nijland@noaberkracht.nl

  Scroll verder

  Zienswijze indienen
  LET OP: Het is mogelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeente over het concept windbeleid. Die nemen ze mee bij de vaststelling van het definitieve beleid. DE INZENDTERMIJN DAARVOOR IS VERLENGD TOT 5 FEBRUARI. Hoe je een zienswijze kunt indienen, vind je in dit document, vraag 6, blz 3.

  Laat ons weten wat er speelt
  Van belang is dat iedereen zijn vragen of opmerkingen kwijt kan en dat we elkaar nauw informeren. Kortom, stuur opmerkingen en vragen naar dorpsraadsaasveld@gmail.com.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico